Perpanjang Domain

Udah lama ga buka email, ternyata ada notice dari domain hosting. Ini nih isi nya

Dear rahim rasyid (none),

The domain name listed below will expire in 15 days.

tulisanku.com - 12/05/2009

To ensure the domain does not expire, you should renew it now. You can do this from the domains management section of our client area here: http://membermanager.info

Should you allow the domain to expire, you will be able to renew it for up to 30 days after the renewal date. During this time, the domain will not be accessible so any web site or email services associated with it will stop working.

Best Regards,
RedWhite Solutions
Wow, kaget juga awal nya pas baca. Kenapa kaget? Yah iya lah, notice nya datang pas ga ada duit di kantong ataupun di bank. Bingung mau bayar nya gimana ntar. Akhirnya ingat ada sedikit duit di account paypal. Dan untungnya domain hosting itu ngedukung pembayaran make paypal.

Nah, habis bayar pakai paypal, langsung saya konfirmasikan ke CS nya domain hosting tersebut, nunggu 15 menit, langsung deh di perpanjang 1 tahun lagi. Akhirnya domain ini ga jadi di hapus.